Türk Ocaklı Gençler İftar verdi
13 Haziran 2017 14:02

Türk Ocaklı Gençler İftar verdi

Geçtiğimiz akşam Kocaeli Türk Ocağı’na bağlı ünüversiteli gençler, Kocaeli Basın Müzesi’nde 2. iftarlarını verdi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) Başkanı Çetin Gürol’un ev sahipliğinde düzenlenen iftarda Kocaeli Türk Ocağı Başkanı Yücel Alpay Demir, yönetim kurulu üyeleri Sezini Türkkal, Tuğrul Gök, Yılmaz Danacı, eski ocak başkanları Süleyman Seyhan ve Halil Özcan, Türk Kamu Sen İl Temsilcisi Yaşar Şanlı ve ocak üyesi çok sayıda ocak genci katılım sağladı.

TÜM EMEK ONLARA AİT
İftarın ardından konuşan Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir,”İftar için gençlerimize teşekkür ediyoruz. 4 yıldır Türk Ocağı gençlerinin Türk Ocağımızda yapılan akademik, kültürel, sanatsal , dini ve sosyal tüm programların planlanması ve uygulanmasını gençlerimiz üstlendiler , tüm emek onlara ait , kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz de onların zahmetli işlerinde madeden ve manen yanlarında olduk , kocaeli Türk Ocağındaki bu bilinç ve birliktelik inşallah ömrümüzün sonuna kadar devam edecek” şeklinde konuştu.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Ardından Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türk Ocakları Hars Heyeti Üyesi, aynı zamanda Gazetemiz Genel Koordinatörü Çetin Gürol ise, “Türk Ocağı’na bağlı gençlerimizle Basın Müzemizde ikinci iftarımızı gerçekleştiriyoruz. Toplumun her kesimine kapımız her zaman açıktır. Tüm gençlerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.


Güncelleme: 13 Haziran 2017 14:51
X