Türkiye birincileri ödüllerini aldı
26 Mayıs 2017 13:35

Türkiye birincileri ödüllerini aldı

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Arapça Münazara Dalında Türkiye Birincisi olan Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerini makamında kabul etti.

Makamda gerçekleşen kabule;  İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Fatih Şenocak, Okul Dernek Başkanı Şener İnce, Münazara Koordinatörü Mehmet İnan, Okul Arapça Koordinatörü Esin Makaracı, Suriyeli Danışman Öğretmeni İman Ulvan, Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri; Esma Kotan, Rümeysa Aydın, Zeynep Sude Gökçe ve Merve Karaca katıldılar.


Arapça Münazara dalında Türkiye birincisi olan Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, Vali Güzeloğlu na yarışmanın içeriği, şartları  ve aşamaları hakkında bir süre bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.


Kocaeli adına mutlu olduğunu belirten Vali Hasan Basri Güzeloğlu; “İlimiz adına böyle bir başarı bizleri mutlu etti. Hayatın akışında gerekli olan bütün konularda hamdolsun son yıllarda Kocaeli Türkiye birinciliklerini getiriyor. Bu bölge önemli bir bölge ve bu bölgede de birincilik Türkiye nezdinde inşallah birinciliğin habercisidir.” diyen Vali Güzeloğlu, Arapça Münazara Dalında Türkiye Birincisi olan Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri; Esma Kotan, Rümeysa Aydın, Zeynep Sude Gökçe ve Merve Karaca’yı tebrik ederek, başarılar  diledi ve dünya birinciliklerini beklediğini belirterek, onlara  hediyelerini verdi.



Güncelleme: 26 Mayıs 2017 16:00
X