Tuzlama ekipleri kar  için hazır bekliyor
13 Aralık 2018 12:30

Tuzlama ekipleri kar için hazır bekliyor

.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle Körfez’in tepe noktalarında karla mücadele için hazır bekledi. Gece saatlerindeki yağış sonrası bölgede tuzlama çalışması yapıldı

Hafta içi itibariyle Körfez’in üst noktalarında etkisini gösteren kar yağışı için Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan tuzlama ekibi, 24 saat görev başındaydı. İş makineleri, greyder, kanal açma aracı, saha takip aracı karla mücadele için hazır beklerken, yağışın etkili olduğu anlarda tuzlama çalışması gerçekleştirildi.



TÜM ÖNLEMLER ALINDI
Ekipler; İlimtepe, Kalıcı Konutlar, Yukarı Hereke ve köyler olmak üzere dört noktada 24 saat boyunca hazır beklerken, İlimtepe bölgesinde bulunan tuz depolama alanından da diğer bölgelere sevkiyat gerçekleştirildi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, meteorolojiden gelen veriler ile birlikte çalışma yürüttüklerini ve her türlü önlemin alındığını belirtti.

Güncelleme: 13 Aralık 2018 13:28
X