02 Kasım 2016
16:29
Yeni Emniyet Müdürü Valiyi ziyaret etti
26 Ekim 2016 tarihli Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Necati Denizci, ilk olarak Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti.
İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Kocaeli’de Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile birlikte görev yapmanın onur ve gurur verici olduğunu ifade ederek, Kocaeli’mizin asayiş, huzur ve güvenliği için emniyet teşkilatı olarak elimizden gelen ne varsa yapmaya gayret göstereceğiz. Burada Sayın Valimizin talimatları, direktifleri ve kamu düzeninin sağlanmasındaki önceliklerimizi sürekli göz önünde tutup, hizmetimize devam edeceğiz diyerek, kabullerinden dolayı teşekkür etti.
ValiHasan Basri Güzeloğlu’ da Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci’ye hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.
Güncelleme:
02 Kasım 2016 22:59
#Kocaeli Valiliği# Vali Hasan Basri Güzeloğlu#Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü# İl Emniyet Müdürü Necati Denizci# Asayiş# Huzur# Güvenlik# Polis