Nurcan Babalık ve Mert Kavşut Marmara Bölge Başkanı oldu
28 Aralık 2023 10:30

Kocaeli Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu başkanları belli oldu Nurcan Babalık ve Mert Kavşut Marmara Bölge Başkanı oldu

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanları arasında Bölge Temsilciliği seçimleri gerçekleştirildi.​ Gerçekleştirilen seçimlerde Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Babalık ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut, Marmara Bölge Başkanı olarak seçildiler.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından belirlenen 10 bölgede TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanları arasında Bölge Temsilciliği seçimleri yapıldı.​ Seçimlerde Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Babalık ve Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut, Marmara Bölge Başkanı olarak seçildiler. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ülke genelinde girişimciliği yaygınlaştırmak, kadın ve genç girişimciliği teşvik etmek adına 2008 yılında kurulan Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları 81 ilde faaliyet gösteriyor. İllerde kurulan TOBB Girişimci Kurulları İcra Komitesi Başkanlarının seçimleri ile bölge başkanları seçiliyor ve bölge başkanlarının tercihleriyle TOBB Üst Kurul Başkanları seçiliyor.

 

İKİ BAŞKAN DA SEÇİLDİ

Bugüne kadar birçok başarılı projeyi hayata geçiren TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu, bir başarıya daha imza attı. Ekim ayında gerçekleştirilen il seçimlerinde Başkan Nurcan Babalık güven tazelemiş, Mert Kavşut da Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçilmişti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimlerde Babalık ve Kavşut, diğer illerin de takdirini alarak Marmara bölge başkanlıklarına seçildiler.

 

İŞ BİRLİĞİNİ ARTIRACAĞIZ

Kocaeli Sanayi Odası (KSO)  Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Babalık ve Kavşut’a yeni görevlerinde başarılar dileyerek tebrik etti. Nurcan Babalık konuyla ilgili, “Marmara Bölge Başkanlığında beni destekleyen tüm Marmara Bölgesi il başkanlarıma öncelikle teşekkür ediyorum. Bu dönem içerisinde bölge illerimizi de kapsayacak şekilde yeni projelerimizi gerçekleştireceğimize, iller arasındaki iş birliğini artıracağımıza, katkı sağlayacağımıza yürekten inanıyorum. Yeni dönemimizin hepimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

SES GETİRECEK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Mert Kavşut ise, “Bu önemli görevi almamda emeği geçen Oda Başkanlarımız Ayhan Zeytinoğlu, Necmi Bulut, Abdurrahman Aslantaş ve Recep Öztürk başta olmak üzere tüm Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu üyesi arkadaşlarıma ve oylarıyla beni Marmara Bölge Başkanı yapan Sakarya, Bilecik, Balıkesir, Bursa ve Yalova il başkanlarıma teşekkürü borç bilirim. Görevimin sorumluluğunun ve öneminin farkındayım. Tüm Türkiye’ye örnek olacak, ses getirecek çalışmalar hedefleyerek, başarılı bir dönem olmasını en içten duygularımla temenni ederim” şeklinde konuştu.

Güncelleme: 28 Aralık 2023 10:32
İleri Ray
X