Arslanbey'li kadınlardan Merttürk'e yoğun ilgi
29 Mart 2024 02:22

Arslanbey'li kadınlardan Merttürk'e yoğun ilgi

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, Kartepeli kadınlarla bir araya gelerek, Kartepe'ye ve kadınlara yönelik projelerini anlatmaya devam ediyor. Hoş sohbet eşliğinde gerçekleşen bu buluşmalarda büyük bir sevgi seli ile karşılaşan Merttürk'e kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

 

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kala CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk seçim çalışmalarına dur durak bilmeden aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında sık sık Kartepeli kadınlarla bir araya gelen Merttürk, bu buluşmalarda büyük bir sevgi seli ile karşılaşıyor. Bu samimi buluşmalardan biri de Arslanbey Mahallesi'nde gerçekleşti. Arslanbeyli kadınlara Kartepe'ye ve kadınlara yönelik projelerini anlatan Merttürk, sorun, talep ve önerileri de dinledi, 31 Mart için ekibi ve kendisi için destek istedi. Samimi, hoş sohbet bir ortamda gerçekleşen bu programda Merttürk'e kadın meclis üyesi adayı Ebru Önal Çetinkaya da eşlik etti.

MERTTÜRK, "SİZLERİN DE DESTEĞİYLE KARTEPE'MİZİ UMUTLU VE GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ"

Kartepeli kadınlarımızın sıcaklığını yüreğimizde hissettiğimiz, sevgiyi paylaştığımız bu buluşmalar bizim için kıymetli diyen CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, "Bugün burada yol hikayemizin en önemli kahramanları olan kadınlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Bizleri sonsuz hürmetle ağırlayan, hoş sohbetleri ve gösterdikleri samimiyet için güzel yürekli kadınlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Kartepe'ye ve kadınlara yönelik projelerinden bahseden Merttürk, "Kadınlarımıza yönelik çok güzel projelerimiz var. Planladığımız yatırımlar ve projelerimizle Kartepe'mizde üretimin ve istihdamın artmasını sağlayacağız. Kuracağımız Kadın Kooperatifleri ile birlikte kadınlarımız ilçemizde üretecek, ilçemize değer katacak, ilçemizi güzelleştirecekler. Çocuklarımız için uygun fiyatlara kreşler açacağız. Ve yine birkaç saatlik işiniz olduğunda çocuklarınızı bırakabileceğiniz küçük mola evleri yapacağız. Gençlerimiz için de istihdam ofisleri oluşturacağız. Tüm kadınlarımızın bir becerisi var. Dokundukları yeri güzelleştiren, bin bir emekle üreten, her gün yeni şeyler öğrenmeye ve yeni işler ortaya çıkarmaya gayret eden tüm kadınlarımızla çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Kadınlarımızdan aldığımız bu enerji ile yolumuza devam ediyoruz. Hep birlikte, sizlerin de desteğiyle Kartepe'mizi umutlu ve güzel yarınlara taşıyacağız. Birlikte daha güçlüyüz, birlikte başaracağız. Sizlere söz veriyorum, ekibimle birlikte yüzünüzü kara çıkarmayacağım. Katılımınız ve destekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme: 29 Mart 2024 02:24
İleri Ray
X