Darp edilen Fatma KAPLAN HÜRRİYET nezdinde tüm kadınlarımızdır
14 Ocak 2017 15:31

Darp edilen Fatma KAPLAN HÜRRİYET nezdinde tüm kadınlarımızdır

Eğitim-İş, Hürriyet'e sahip çıktı

Eğitim-İş Kocaeli Şubesi Eğitim sekreteri Emine Çalık sendika binasında düzenlediği basın toplantısında TBMM de CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'e yapılan saldırıyı kınadı.


Çalık, düzenlediği basın toplantısında şu görüşlere yer verdi;


Ebedi liderimiz Mustafa Kemal Atatürk "daha selametle, daha dürüst olarak yürüyeceğimiz yol vardır. Büyük Türk kadınını çalışmamıza ortak yapmak, hayatımızı onunla birlikte yürütmek, Türk kadınını ilmi, içtimai, iktisadi, erkeğin ortağı, arkadaşı, yardımcısı ve koruyucusu yapmak yoludur" diyerek Türk kadının  hayatın içindeki önemini belirtmiştir.

Malesef ki son yıllarda ülkemizde kadın düşmanı bir zihniyet oluşmuştur. Kadına şiddetin TBMM gerçekleşmiş olmasıda geleceğimiz için biçilmek istenen yaşam biçiminin tezahülüdür.

CHP Kocaeli Milletvekili Sayın Fatma KAPLAN HÜRRİYET, halktan adeta kaçırılarak, Anayasaya aykırı biçimde gerçekleştirilen oy kullanma işlemini, yapılan hukuksuzlukları gizleme adına milletin görmemesi için Meclis TV’nin kapatılması dolayısıyla, yapmış olduğu paylaşımlarla halkın meclisteki gözü, kulağı olmuştur. Bundan rahatsızlık duyanlar Sayın Fatma KAPLAN HÜRRİYET’in boğazını sıkmak suretiyle darp etmişlerdir. Aslında darp edilen Fatma KAPLAN HÜRRİYET nezdinde tüm kadınlarımızdır, geleceğimizdir, Cumhuriyetimizdir. 
Eğitim İş Kocaeli Şubesi olarak yaşamın her alanına hakim olan, Gazi Meclise kadar uzanan şiddeti kınıyor ve Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’e geçimiş olsun diyoruz.
Fatma KAPLAN HÜRRİYET yalnız değildir...

Eğitim İş Kocaeli Şubesi Adına
 Emine ÇALIK
Eğitim Sekreteri
Güncelleme: 14 Ocak 2017 17:20
X