Koral, görevinin başında
30 Temmuz 2018 16:59

Koral, görevinin başında

.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti Genel Merkezi'nin takdiriyle bugün itibariyle Başiskele İlçe Başkanlığı görevine Mustafa Koral asaleten atandı.

27’nci Dönem Milletvekili olmak için AK Parti Başiskele İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Şahin Talus'un yerine vekaleten görevi üstlenen Mustafa Koral, bugün itibariyle genel merkez tarafından asaleten atandı.


Koral, yaptığı açıklamada, "Siyasete AK Partimizle, Başiskele’de 19 Aralık 2014 tarihinde Başiskele Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden emekli olarak bir gün sonraki 20 Aralık 2014 tarihindeki kongremizle idari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı görevime başladım.  4’üncü Olağan kongremizle de Siyasi ve Hukuki İşleri Bakan Yardımcılı görevini üstlendim. Ümmetin Lideri olarak kabul ettiğim Recep Tayyip Erdoğan’ın safında Başiskele’de birlik ve beraberlik, huzur ve güven içinde bütün kurum ve kuruluşlarla uyumlu bir şekilde çalışmaya, halkımızın meselelerine çözüm bulmaya, üzerime düşen görevi harfiyen ve hakkıyla ifa etmeye niyaz ediyorum” dedi.


Güncelleme: 30 Temmuz 2018 23:15
X