Selman Yıldırım’dan Saadet partisine Ziyaret
Saadet Partisi İzmit İlçe başkanı, Yusuf Kaçar’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret esnasında Yıldırım’a İzmit İlçe başkan yardımcısı Arda Başaran, Kocaeli Büyükşehir belediyesi CHP’li meclis üyesi Özcan Özer, İzmit belediyesi Encümen üyesi Ersin Albayrak, Kocaeli Muhtarlar derneği başkanı Süleyman Şen eşlik etti. CHP’lileri ise İlçe sekreteri, Faruk Özgür, teşkilat başkan yardımcısı Ahmet Gökmen, Mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı Fatih Salihoğlu, Milli gazete sorumlusu Hüseyin Toruk karşıladı.
“Halk Bizden Çözümler Bekliyor”.
Kentin STK’larının daha sonra ise Kentte bulunan Siyasi parti liderlerini söylemlerini ve hatta çöp fabrikasının yapılmasının istendiği yerde yaşayan vatandaşların görüşlerinin dikkate alınması gerektiğini ortak akılla harekat edilmesi gerektiğini vurguladı.
Yıldırım Kentimizde yönetim zafiyatı var diyorum bunu söylerken de şu noktalara değinmek istiyorum. Bilgi birikimi olmayan kişileri eğer başa getirirseniz bu da sırf oy alma mantığına bürünürse kentimize fayda yerine zarar verir. Bakın kent Konut, Toki bu tür kuruluşlar istedikleri yere istedikleri yükseklikte binalar dikebiliyorlar ? Peki hangi vatandaş arsasına bu şekilde bina dikebiliyor ? Bizler diyoruz ki kentimizin dokusunu oldu bittiler ile bozmasınlar. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Yıldırım “Kentimizi önemsiyorum, bu yüzden yaşadığımız yerin siyasi hayatı da bir o kadar önemli bizim için diyerek sözlerini sonlandırdı.