'Ya özür dile ya tekzip et'
20 Ekim 2020 16:15

'Ya özür dile ya tekzip et'

KOGACE, Harun Yıldızlı'yı gazetecilerden özür dilemeye davet etti

CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı'nın geçtiğimiz günlerde bir internet sitesinde yayınlanan gzetecilere yönelik sözleri büyük tepki çekti.

 

Yıldızlı’nın Kocaeli’deki gazetecileri hedef alan sözlerine bir tepi Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nden geldi. Cemiyetten yapılan açıklamda şu görüşlere yer verildi.

 

“Bu şehrin gazetecilerine özür borçludur” denildi. Yapılan açıklama şöyle;  “Son günlerde Kocaeli kamuoyunu meşgul eden, bu şehirde emeğiyle çalışan dürüst, namuslu ve onurlu gazetecileri töhmet altında bırakan konu malumunuz…  CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın yaptığı ziyaretler sırasında, ‘Yerel basında ne dolaplar döndüğünü, yerel basının ne halt ettiğini biliyoruz’ şeklinde söylediği iddia edilen sözler, muhatabı tarafından yalanlanmamıştır.  Aradan günler geçmesine rağmen CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’dan bir açıklama gelmemiştir.  Harun Yıldızlı bu sözleri söylemişse çıkıp söyledim demelidir, yok söylemediyse inkar etmeli ve tekzip etmelidir.  Kocaeli kamuoyuna ve bu şehrin gazetecilerine özür borçludur KOCAELİ’NİN DÜRÜST, ONURLU VE NAMUSLU GAZETECİLERİ ADINA KOCAELİ GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİM KURULU”

Güncelleme: 20 Ekim 2020 19:58
X