Emekli polis dehşet saçtı!
09 Mart 2024 22:31

Emekli polis dehşet saçtı!

İstanbul'da yaşayan 54 yaşındaki emekli polis memuru Cengiz Bedir boşanma aşamasında olduğu ve kayıp olarak aranan eşi Zeynep Bedir (45) ile oğulları Tarık Bedir'i (26) silahla öldürdükten sonra, Kırklareli'de tarlasına gömdüğü ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre,ailesi birlikte İstanbul'da yaşayan Tarık Bedir'in eşi Zeynep Bedir'den haber alamayan yakınlarının kayıp başvurusu üzerine polis Bedir'in telefonunu izlemeye aldı. Yapılan teknik takipte Kırklareli'nin Çeşmeköy'de evi ve tarlası bulunduğunu ve zaman zaman köye gidip geldiğini belirleyen polis, Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ile ortak çalışma başlattı.

Bedir'in eşi ve oğlunu silahla öldürdükten sonra Kırklareli'nin Çeşmeköy'deki tarlasına gömdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Jandarma ve polis ekipleri, bugün yaptığı çalışmada Zeynep Bedir ile oğlu Tarık Bedir'in cansız bedenini gömülü olduğu tarladan çıkardı.


Anne ile oğlunun cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme: 09 Mart 2024 22:40
BENZER HABERLER
img

Karakolda dehşet

img

500 milyonluk vurgun!

img

42 ilde 321 kişi yakalandı

İleri Ray
X