Karşıdan karşıya geçemedi!
Karamürsel Merkez ışıklarda karşıdan karşıya geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 68 yaşındaki Mehmet Tarcan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Karamürsel D-130 karayolu merkez ışıklar mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Karamürsel merkez ışıklar mevkisinde karşıdan karşıya geçmek isteyen Mehmet Tarcan (68) isimli şahıs, plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen bir aracın kendisine çarpması sonucu ağır yaralandı.
Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet Tarcan, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Tarcan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Karamürsel Sarıkum Mahallesinde ikamet eden ve Gölcük Tersanesinden emekli olan Mehmet Tarcan’ın cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Tarcan’ın cenazesi Karamürsel Merkez Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Senayiye Köy Mezarlığında toprağa verildi.