18 Şubat 2017
09:37
Vali,Halk oylaması bölge güvenlik toplantısına katıldı
Vali Hasan Basri Güzeloğlu,İçişleribakanlığının düzenlemiş olduğu halk oylaması bölge güvenlik toplantısına katıldı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında, İstanbul’da 11 ilin valileri, emniyet müdürleri ve jandarma komutanlarının katılımları ile “Halk Oylaması Bölge Güvenlik Toplantısı” gerçekleştirildi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Sahil Güvenlik Komutanı Bülent Olcay ile Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun da aralarında bulunduğu İstanbul, Balıkesir, Bilecik, Bursa , Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Sakarya, ve Yalova illerinin Valileri ile İl Emniyet Müdürleri ve İl Jandarma Komutanları katıldılar.
Toplantıda, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandumun güvenli ve huzur içinde yapılabilmesi için alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.
Toplantıda, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandumun güvenli ve huzur içinde yapılabilmesi için alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.
Güncelleme:
18 Şubat 2017 08:42