Kahrolsun Can Alanlar
İstanbul'da yaşanan acı olay her birimizi derinden sarstı.Uzun zamandır yaşanmayan terör olaylarını bir kez daha hatırladık maalesef.Bir sürü masum insan öldü,yaralandı,sakat kaldı.Evler ve kalplerimize ateş düştü.
Ülkemiz sınır kapılarını dostça açarken art niyet gütmeden aldığı komşularımızın hainliği son derece acıdır.
Sınırlarımızı koruyan askerlerimizi de yıllarca terör uğruna şehit verdik.Tüm bunlar için alınması gereken önlemler,tedbirler daha da artırılmalı.Kozmopolit bir ülke konumundayız.Asya ile Avrupa'yı birleştiren bir köprüyüz.BU da bizi önemli bir konuma sokmakta.
Çevre ülkelerin de çoğunun Arap kökenli olması ,daha da sıkıntı yaşamamıza sebep oluyor kanaatindeyim.
Özellikle terör olaylarında silahlanmanın dış ülkeler tarafından temininin yapıldığı iddialar arasında .
Öyle ya da böyle tabi ki işin uzmanlarına bırakıyoruz tespit çalışmalarını ,biz tekrarlanmamasını istiyoruz,masum insanlar ölmesin istiyoruz.
Bunları yapanlar ve yaptıranlar en ağır cezaları çeksinler.
Ülkemizin başı sağolsun...
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- SEÇİM 2023 08 Mayıs 2023 Pazartesi
- Verimli Çalışmak 01 Mayıs 2023 Pazartesi
- ÇOCUK OLMAK 25 Nisan 2023 Salı
- Bayramın Eskisi ,Bir de Yenisi 14 Nisan 2023 Cuma
- Oruç Tutan ve Tutmayan 08 Nisan 2023 Cumartesi
- Tatil Yaklaşıyor,Oteller El Yakıyor 05 Nisan 2023 Çarşamba
- Yağmur ne güzel bir kelimedir 28 Mart 2023 Salı
- EYT Ve EYT'liler 21 Mart 2023 Salı
- On bir ayın sultanı Ramazan'a çok az kaldı. 13 Mart 2023 Pazartesi
- Kadın... 08 Mart 2023 Çarşamba