Virüs Bizi Bırakmıyor

01 Eylül 2020 20:44

Corona aylardır dünyayı etkisi altına aldı.Her gün yeni bir bulgu bulunurken her gün aşı bulduk,bulucaz,bulmak üzereyiz gibi haberler de dünyadan gelmekte. Mart ayında ilk vaka Türkiye'de görüldü.Üzerinden 6 ay geçti.Uzmanlara göre 2 yıl sürecek.Hiçbir aşı veya ilaç bulunmasa da 2 yıl sonra bağışıklık kazanılacak ve bu virüs de grip gibi bir hastalık halini alacak.

 


Peki o zamana kadar kaç kişi daha ölecek? Corona olup geçiren kişileri sonrasında ne bekliyor?Başka hastalıklara yol açacak mı?Çocukları klasik karma,kızamık,verem gibi aşılar mı koruyor?


Bu virüs laboratuarda mı doğdu?Dünyaya özellikle mi yayıldı? Amaç neydi?Amerika'yı bitirme ve Rusya ile Çin işbirliğinin dünyaya hükmetmesi mi?


Bundan sonra da farklı virüsler çıkacak.Dünyanın doğası bozuldu.Mevsimler değişti.


O yüzden maskeler belki de vazgeçilmez olacak insanlar için.


Dikkatsizce yapılan her şey yayılımla geri geliyor. Kendine güvenen,bişey olmaz diyen bir çok insan başka insanların hayatını tehlikeye atıyor.


Özellikle sağlıkçılar perişan oldu artık.


Korumaz ve korunmazsak bu virüs peşimizi bırakmayacak.Tabi genel anlamda ciddi yaptırımlar da olmalı yetkililer tarafından.


Yoksa daha çok sevdiğimizi virüse kurban vericez...

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X